Start
Info om Rökåbygden
Aktuellt
Bli medlem
Gästbok
Nyss hänt
Föreningar
Videoklipp
Länkar
Kalender
Nyhetsbrev
Rökåboken
Utflyktsmål och Vandringsled
Arkivet
  - 2016-2021
  - 2015
  - 2014
  - 2013
  - 2012
  - 2011
  - 2010
  - 2009
  - 2008
  - 2007
  - 2006
  - 2005
  - 2004
  - Tidigare jazzkonserter
  - 2022
  - 2023

Malå kommun
Bilder
Pressklipp
Företag
Söksidan
Facebook

RÖKÅBYGDENS BYAFÖRENING HÄLSAR VÅRA FÖRETAGARE  VÄLKOMNA !!! 

Mässa med massor av lokalproducerat i Malå

Under Internationella kvinnodagen genomfördes ett digert program på Malåborg. Bland annat arrangerades en mässa med 20 utställare som visade upp lokalproducerade produkter och tjänster.
Premiär var det för Andrea Freitag som nu startar ett företag i Rökå där hon erbjuder kunderna olika metoder för att minska sin stressnivå.
– Det här är första gången som jag berättar utåt om min verksamhet, säger Andrea som 2021 flyttade permanent till Rökå med sin familj som också består av maken Thomas och barnen Leonie och Ylvi.
Här har familjen, förutom det egna bostadshuset, som de köpte redan 2019 då som fritidsboende, två hus till som ska användas till boende för gästerna som kommer för att lära sig metoder att stressa av.
– Från början kommer jag att satsa på den tyska marknaden och när jag blivit bättre på svenska ska jag även ta emot svenska gäster, berättar Andrea.
Hon har själv erfarenhet av att bli utbränd och kunskapen som hon förmedlar via företaget Nordic Cure bygger mycket på hennes egna erfarenheter.
– Kunderna som kommer hit kan på ett härligt sätt kombinera semestern med att få coaching i stresshantering. Jag kommer bland annat att erbjuda naturterapin skogsbad som handlar om att vara i naturen med öppna sinnen.
Thomas Freitag kommer också att driva ett eget företag i Rökå. Han säljer produkter som används för invändig rengöring av bilar.Lars Westerlund
Lars.Westerlund@norran.se
 
2024 © Välkommen till Rökåbygdens Byaförening
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se